Hent menu kort (pdf)
Forretter |
||
1 | Thai-ruller Hjemmelavet sprøde forårsruller tilberedt med kylling, glasnudler, bønnespirre og lidt grønt |
49,- |
2 | Satay Langtids marineret kylling på spyd med peanutssauce |
49,- |
3 | Tord man blah Thai fiskekage krydret med rød karry, limeblade, sød basillikum og langbønner |
49,- |
4 | Giew grob Sprøde wanton med hakket kylling og reje fyld |
49,- |
5 | Look shin tord Indbagte Thai kødboller af oksekød |
49,- |
6 | Kai jiew Thai omelet med tilberedt med koriander, tomater, forårsløg og guleroder serveres med sursød sauce |
49,- |
7 | Goong chob bang tord Kongerejer dyppet i special dej og sprødstegte serveres med sursød sauce |
49,- |
Supper (forretter) |
||
8 | Tom Yum gung Spicy kongereje suppe tilberedt med kokosmælk, citrongræs, galanga, limeblade og koriander |
49,- |
9 | Tom kha Gai Kyllingesuppe tilberedt med kokosmælk, limesaft, citrongræs, galanga, limeblade og koriander |
49,- |
Børneret |
||
10 |
Børne ret Indbagt kylling og pomfritter serveres med ketchup |
49,- |
Hovedretter med nudler |
||
11 | Pat Whoon Sehn Stegte glasnudler tilberedt med kylling, æg, bambusskud, koriander, forårsløg og lidt frisk grønt serveres med ris |
85,- |
12 | Pat Thai Stegte risnudler tilberedt med kylling, æg, kinesiske forårsløg og friske bønnespirre, drysset med peanuts |
85,- |
13 | Pat see eiw Stegte risnudler tilberedt i sweet black soyasauce med kylling, æg, spidskål og broccoli |
85,- |
Hovedretter med kokosmælk |
||
14 | Pa nang Oksekød eller kylling tilberedt i rødkarry med kokosmælk, limeblade, langbønner, forskellige grønt og serveres med ris. Der er chilli, hvidløg, citrongræs, rødløg, slat, galanga, limeskal, Reje paste, koriander, kardemomme i vores karry til denne ret |
85,- |
15 | Kaeng khiaw whan Kylling eller oksekød tilberedt i grønkarry med kokosmælk, bambusskud, limeblade, forskellige grønt og serveres med ris. Der er grøn chili, hvidløg, citrongræs, rødløg, salt, galanga, limeskal, reje pasta i grønkarry paste. |
85,- |
16 |
Massaman |
85- |
17 | Kaeng gati sab bla lot Oksekød tilberedt i kokosmælk med gurkemeje, karry pasta, ananas, limeblade, forskellige grønt og serveres med ris |
85,- |
Wok retter |
||
18 | Pat kra prow Oksekød tilberedt med chili, hvidløg, basilikum og grønsager og serveres med ris |
85,- |
19 | Gai pat met ma muang Indbagt kylling i sød chili pasta, cashewnødder, grønsager og serveres med ris |
85,- |
20 | Pat nam man hoi Oksekød tilberedt i østerssauce med hvidløg, forskellige grønsager og serveres med ris |
85,- |
21 | Gai pat king Kylling tilberedt med ingefær, svampe, hvidløg og grønsager og serveres med ris |
85,- |
22 | Pat piew whann Kylling tilberedt i sursød sauce med hvidløg, ananas, grønsager og serveres med ris |
85,- |
23 | Phat pek kaeng Stegt andebryst eller oksekød tilberedt i rød chili karry med bambusskud, limeblade, grønsager og serveres med ris |
85,- |
24 | Lab Oksekød eller kylling salat tilberedt med chili, løg, fiskesauce, lime, frisk koriander og serveres med ris |
85,- |
25 |
Kaeng Pet Bet YangStegt andebryst tilberedt i rød karry med bambusskud, grønsager og serveres med ris |
85,- |
26 | Khaw Pat Stegt ris tilberedt med kylling, æg, koriander, forårsløg og forskellige grønsager |
85,- |